Spoštovani starši,

v to šolsko leto vstopamo tako, da imamo na šoli gradbišče. Zato smo morali pripraviti drugačen način prometnega režima okrog šole.

Vhod za učence od 1. do 5. razreda je skozi vhod razredne stopnje (RS), za učence od 6. do 9.r. z igrišča za šolo (trenutni vhod za predmetno stopnjo PS). V kolikor se učenci od 1. do 5. razreda v šolo pripeljejo s skirojem ga shranijo pri vhodu v telovadnico za popoldanske skupine in gredo k pouku skozi vhod za RS. Učenci s kolesi ali skiroji od 6. do 9. razreda pa pustijo kolo oziroma skiro pri vhodu za PS.

V kolikor svojega otroka pripeljete v šolo z avtom, zavijete pri prehodu za pešce (pobarvano modro), levo oziroma desno (odvisno s katere smeri se pripeljete) in svojega otroka varno odložite iz avta. Na tem delu bo urejen enosmerni promet, zato se boste v promet na Tržaški cesti vključili pri polnilnici za avtomobile na električni pogon.

Učenci 4. b in c razreda gredo k pouku v Ljudsko šolo (stara šola), vozači pa se po pločniku ob šoli in preko prehoda za pešce sami odpravijo v Ljudsko šolo. Učenci 4. a razreda vstopajo v šolo skozi glavni vhod v Kulturni dom Gornji Logatec.

(Visited 311 times, 1 visits today)