Spoštovani starši, učenci, delavci OŠ Tabor Logatec,

glede na prve informacije in objave novic na MIZŠ spletni strani bo v prihodnjem tednu pouk potekal še naprej v šolah. Prav tako v prvem tednu ne bo sprememb glede samotestiranja učencev, ki bo vsaj do 15.11.2021 še vedno potekalo v domačih prostorih, prostovoljno. Še naprej bo v zaprtih prostorih obvezna uporaba zaščitnih mask, ki pa ne smejo biti več iz blaga ampak morajo biti kirurške ali tipa FFP2. Izjeme, predvidene dodatne ukrepe in morebitne spremembe v prihodnje, pa si lahko bolj natačno preberete na spodnji povezavi.

https://www.gov.si/novice/2021-11-06-tudi-v-prihodnjem-tednu-izobrazevanje-v-solah-in-na-fakultetah-samotestiranje-za-vse-ucence-dijake-in-studente/

Na šoli pa bomo, kot že objavljeno, nekoliko okrnili nekatere dejavnosti, kot so npr. interesne dejavnosti (velja za učitelje OŠ Tabor in ne za zunanje klube)in  pevski zbor, ki se ne bodo izvajali in pa izbirni predmeti, ki se bodo izvajali na daljavo ali v dogovoru z učiteljem, ki pa bo omogočil »mehurčke« ali dovolj veliko varnostno razdaljo in obvezno uporabo zaščitnih obraznih mask.

Prosimo in priporočamo, da učenci 4. in 5. razredov do nadaljnjega ne obiskujejo podaljšanega bivanja. Vse učence teh razredov smo odjavili od popoldanske malice.

Svetujemo, da še naprej spremljate našo spletno stran in elektronska sporočila, saj se tudi šola sproti prilagaja novim informacijam.

Hvala vsem, ki razumete razmere in s skupnim delovanjem omogočate nadzor nad širjenjem COVID 19. V želji da ostanemo zdravi, lep pozdrav.

Pomočnica ravnatelja,

Barbara Novljan Mišič

(Visited 319 times, 1 visits today)