Želim vas najprej vse lepo pozdraviti. Rada bi vam povedala nekaj usmeritev za delo v naslednjih dneh. V tem trenutku še ne vemo kako dolgo bodo šole zaprte v Sloveniji. Zagotovo pa vemo, da bo naša šola še zaprta naslednji teden. Zato vas obveščam, da v ponedeljek, 23. marca, pričenjamo na OŠ Tabor Logatec, POŠ Hotedršica in na POŠ Rovtarske Žibrše s poukom na daljavo. Zato vabim vse učence, ki se še niso prijavili z geslom v spletno učilnico, da to storijo v čim krajšem času, da bo pouk v ponedeljek stekel brez večjih težav. Prosim vse učence, da k pouku na daljavo pristopijo resno in odgovorno.

Naši učitelji že ves teden ustvarjajo spletne učilnice in pripravljajo vsebine za kakovosten pouk na daljavo. Nekatere spletene učilnice so zelo lepe in privlačne. Zdaj ste na vrsti vi dragi učenci, da resno in odgovorno pristopite k delu.

Za vaš prosti čas so vam naše učiteljice podaljšanega bivanja pripravile nekaj iger in navodil za kakovostno preživljanje prostega časa.

Prepričana sem, da nam bo skupaj uspelo premagati virus, ohraniti zdravje, zato, da se bomo vsi skupaj čim hitreje vrnili nazaj v šolo.

Vse bo v redu.

Naše učiteljice in učitelji vas že močno pogrešajo in komaj čakajo, da se vrnete nazaj v šolo.

Pazite nase, drug na drugega, pomagajte si.

Srečno!

Miša Stržinar, ravnateljica OŠ Tabor Logatec

(Visited 47 times, 1 visits today)