Drage učenke in učenci,

v šolsko leto 2023/2024 vstopamo s prenovljenimi prostori in dodatnimi učilnicami, urejenim parkom pred šolo in lepim vodnjakom, ki nam popestri vhod v šolo. Želimo si, da lepo in urejeno tudi ostane. Za to bomo poskrbeli prav vsi!

Upam, da vam bodo novi prostori tudi dodaten navdih in motivacija za učenje šolske snovi in tudi drugih veščin. Znanje je pomembno. Prav tako pa je pomembno, da se naučimo pristopiti k prijateljem, prositi za pomoč učitelje, videti, če kdo drug potrebuje pomoč, se prilagoditi, upoštevati druge ter biti strpen in predvsem odgovoren in spoštljiv  do sebe in drugih.

Vsega tega se lahko naučimo v šoli, če želimo. Vaša odločitev pa je, ali boste sprejeli vsakodnevne  življenjske izzive in se učili tudi iz napak (svojih in drugih) ter na ta način odraščali v odgovorne in samozavestne  posameznike. Učitelji vam bodo pri tem zagotovo pomagali in stali ob strani.

Dragi starši/skrbniki,

na poti odraščanja stojte ob strani svojemu otroku tudi vi. Dovolite, da vaš otrok doživi uspehe in tudi neuspehe. Ob neuspehih mu pokažite, da razumete njegovo stisko, ter mu skupaj z učitelji svetujte in pomagajte pri samostojnem reševanju težav, ob uspehih pa se skupaj z otrokom veselite.

Pred vami je naš in vaš kažipot za šolsko leto 2023/2024. Tokrat samo v spletni obliki.

Vsebuje osnovne informacije o šoli. V njej boste našli tudi opomnike in povzetke internih pravilnikov ter spoznali, kaj vse se dogaja na šoli. Naj vam bo v pomoč pri načrtovanju šolskega leta.

Naj bo novo šolsko leto uspešno!

https://online.flippingbook.com/view/710645017/
(Visited 4.355 times, 1 visits today)