Dragi učenci, drage učenke, spoštovani starši, zakoniti zastopniki!

Prisrčno dobrodošli nazaj v šolo ob začetku novega šolskega leta 2021/22.

Želim si, da ste kljub omejitvam, ki nam jih prinaša drugačen čas, lepo preživeli zaslužene počitnice in da ste čas namenili druženju z družino, prijatelji, elektronske naprave pa pustili na miru, da so se tudi te odpočile.

Upam, da smo vsi veseli, ker se ponovno srečamo v šoli. Izkušnja dela na daljavo nam je pokazala, da nam je najbolje, če smo pri pouku v šoli, skupaj. Tako si srčno želim, da v tem šolskem letu ne bo potrebno zapirati vrat posameznih oddelkov oziroma celotne šole ter izvajati pouka na daljavo. Pouk na daljavo pa nam je prinesel tudi nekaj pozitivnih izkušenj. Tako bomo še vedno občasno uporabljali MS Teams ter spletne učilnice.

Šola je obveza, je vaša dolžnost, a na drugi strani izjemna priložnost, da razvijate svoje potenciale, spoznavate nove prijatelje, se imate lepo in da v njej preživite nekaj  najlepših  trenutkov svojega življenja. Predvsem pa želim, da v njej pridobite ogromno znanja in sprejmete šolo po njenih merilih. Razredničarke, učitelji in učiteljice ter ostali strokovni delavci so izkušeni, izobraženi in vedo, kako vam na najbolj primeren in najlažji način približati šolo in premagati težave, ki se bodo pojavljale.

Vsaka nova stvar v življenju predstavlja na začetku neko skrb, strah, a je hkrati tudi priložnost za nov začetek.

Publikacija »NAŠ IN VAŠ KAŽIPOT« vsebuje osnovne informacije o šoli. V njej boste našli tudi opomnike in povzetke internih pravilnikov ter spoznali, kaj vse se dogaja na šoli. Na sredini je objavljen tudi šolski koledar z nekaterimi pomembnimi datumi. Naj vam bo v pomoč pri načrtovanju šolskega leta.
Naj bo novo šolsko leto uspešno!
Jure Kramar, ravnatelj

(Visited 1.975 times, 1 visits today)