ŠOLSKO TEKMOVANJE V EKOKVIZU ZA OŠ, BO POTEKALO V SREDO, 27. JANUARJA 2021.

Vsakemu učencu je dodeljena šifra, s pomočjo katere bo na dan tekmovanja lahko dostopal do kviza. Pri tem naj vas opozorimo na natančen vnos (velike in male črke/številke) – v primeru napačno vpisane šifre sistem ne bo spustil naprej, vsak učenec pa lahko tekmuje samo enkrat. Predlagamo, da šifre, ki jih boste posredovali učencem kopirate (kopiraj-prilepi), enako predlagamo tudi učencem, da ne bo prihajalo do napake pri vnosu.

Tekmovanje bo potekalo na treh različnih povezavah, ker vsak učenec tekmuje v svojem razredu:

POVEZAVE  SO TRENUTNO NEAKTIVNE IN BODO AKTIVNE NA DAN TEKMOVANJA, 27. 1.  2021 OD 7. URE DALJE. 

Vsak pravilen odgovor je vreden eno točko. Končni dosežek učenca je doseženo skupno število točk.  V primeru, da bosta imela na posamezni šoli dva učenca (ali več) izenačeno število točk v svoji kategoriji, se bo upošteval tudi čas reševanja kviza.

Vsak učenec lahko tekmuje samo enkrat in ima za odgovarjanje na voljo največ 20 minut (v kolikor bo čas reševanja daljši od 20 minut se rezultat ne bo upošteval). Ko učenec tekmovanje zaključi, se ne more še enkrat prijaviti in tekmovati znova (šifra velja za enkratno prijavo). V primeru, da tekmovalec ne bi uspešno zaključil tekmovanja (izpad interneta, slaba povezava….)  vas prosimo, da učenec na info@ekosola.si napiše ime in priimek ter šolo, da mu dodelimo novo šifro.

(Visited 114 times, 1 visits today)