Čas odhoda v Zimsko šolo v naravi se hitro približuje. Da boste imeli vse nujne informacije na enem mestu jih posredujemo v spodnjem zapisu:

· Odhod v šolo v ŠVN bo v torek, 3.1.2023 (6.a+b), in ponedeljek,9.1.2023 (6.c), vsakič ob 8.00 izpred OŠ Tabor Logatec. Učenci naj bodo delno oblečeni v smučarsko opremo, saj gremo takoj, ko oddamo prtljago v domu, naprej na smučišče. Smučarske čevlje imajo učenci v posebni torbi . Obuti naj bodo v pohodne čevlje – glejte seznam.

· Vrnemo se v petek, 6.1.2023 (6.a+b), in četrtek, 12.1.2023 (6.c), približno ob 15.30 pred OŠ Tabor Logatec. Če bo pri prihodu domov prišlo do kakšnih sprememb vas obvestimo preko naše spletne strani in preko e-asistenta.

· Smuči in palice naj bodo povezane skupaj z vezicami oziroma s trakovi za spenjanje smuči, s seboj naj imajo tudi vezice za pripravo smuči za prevoz ob povratku.

· Ostala navodila bodo dobili učenci na razrednih urah in pri urah športa.

· Učenci ne smejo imeti mobitela, tablic, kamer za na čelado in drugih avdio – video pripomočkov.

· Žepnine ne potrebujejo.

· Če imate še kakšno vprašanje, pa lahko pokličete na tel. št.:041 689 597.

Razrednikčarke 6. a+b +c razreda in učitelj ŠPO, Fefer Borut

Obvestilo za starše učencev, ki se ŠVN na Kopah ne bodo udeležili.

Ker se vaš otrok ne boš udeležil zimske šole v naravi (ŠVN) vam sporočamo, da mora zato opraviti vsebinsko prilagojen program ŠVN, ki bo potekala na Koph, v Logatcu. Opraviti mora tri športne dni in 3 ure športa). Vsa potrebna navodila za delo tekom celega tedna bo imel v spletni učilnici za učence 6 – ih razredov. Navodila kako se prijavi in dostopna gesla za vstop v spletno učilnico je dobil v šoli. V kolikor pa bi želeli, da vaš otrok hodi v šolo, se lahko v dopoldanskem času priključi učencem 6.c oziroma 6.a in 6.b razreda. To pa ne pomeni, da dni dejavnosti (3x športni dan) ne opravi. Zaradi same organizacije dela v oddelkih ki bodo v šoli (malica, kosila…) vas prosimo, da nam željo po obiskovanju pouka sporočite najkasneje do petka 23.12.2022 do 12.00 na tel. št.:41 689 597.

Dodatna pojasnila lahko dobite na isti tel. št.

Vodja ŠVN Borut Fefer

(Visited 86 times, 1 visits today)