V četrtek, 30. 11., bo na naši šoli od 17. do 19. ure potekala prireditev Pričarajmo praznike. Še nekaj pomembnih informacij.

PARKIRIŠČE: Parkirate lahko na parkiriščih v okolici šole, usmerjali vas bodo tudi redarji ZŠAM Logatec. 

RAZMIŠLJAJMO TRAJNOSTNO: Vabimo tiste, ki živite v okolici šole, da se na prireditev odpravite peš. Vse pa vabimo, da s seboj prineste svojo vrečko za nakupovanje.

OGLED PRIREDITVE: Ogled prireditve bo enosmeren, skozi prireditev vas bodo vodili smerokazi. Vhod bo skozi glavni vhod šole, izhod pa skozi vhod na razredni stopnji.

PROGRAM: Pripravljamo raznovrsten in pester program. Kulturni program bo potekal v veliki telovadnici. Praznične izdelke boste lahko kupili na stojnicah v veliki telovadnici in veliki jedilnici, v veliki jedilnici bo tudi prodaja bonov za hrano. V mali jedilnici se boste lahko okrepčali s pico, palačinkami in drugimi sladicami, pa tudi s čajem in kakavom. V avli razredne stopnje vas čaka še nekaj presenečenj. 

KULTURNI PROGRAM: Kulturni program se bo začel ob 17. uri in bo potekal strnjeno. Točke si bodo sledile v naslednjem vrstnem redu:

  1. 5ka PLEŠE
  2. Kul 5ka
  3. OTVORITEV PROGRAMA
  4.  Zborovska pripravnica
  5. Deklamacija Jasna Hladnik
  6. 2.a
  7. OPB 1. razred
  8. Lucija Hodnik
  9. Otroški pevski zbor
  10. Plesno-gibalni krožek
  11. Zarja Raložnik
  12. Plesno-gibalni krožek
  13. Zarja Razložnik
  14. Taborke
  15. Mladinski pevski zbor in šolski bend

Vabimo vas, da se nam pridružite in da skupaj poiščemo košček sreče, ki se bo skrival med nami. Že vnaprej pa vam izrekamo en velik H V A L A za zbrana sredstva, ki bodo namenjena šolskemu skladu.

(Visited 121 times, 1 visits today)