Vsi smo z veseljem dočakali toplejše dni in prebujeno naravo. Prihaja pomlad, ko narava cveti. Na OŠ Tabor cvetijo tudi učenci, saj so s pomladno dekoracijo na šoli zacvetele tudi  učilnice. 

Logatec pa bo v soboto zacvetel s pomočjo tradicionalnega Gregorjevega sejma 2024!

Ples je vključen v naš šolski vzgojno izobraževalni sistem na različne načine. Športna vzgoja še zdaleč ni edino področje, kjer se predvideva plesno ustvarjanje. V OŠ je ples lahko ponujen tudi kot interesna dejavnost. S tremi plesnimi točkami, se bojo na Gregorjevem sejmu predstavili tudi učenci naše šole. Kulturni program bojo popestrili naši mali plesalci od 1. do 3. razreda, ki obiskujejo interesno dejavnost v okviru podaljšanega bivanja (PLESNO-GIBALNI TABORČKI).

Čeprav učenci interesno dejavnost obiskujejo šele od meseca novembra, so postali že pravi plesalci. Večkrat so nastopali na različnih prireditvah in tako polepšali dogajanje. V SOBOTO, 9.3. 2024 pa bojo tudi na Gregorjevem sejmu pokazali nekaj plesov in tako popestrili kulturni program na tradicionalnem sejmu v Logatcu. Prvi ples z naslovom Avtobus nas bo popeljal iz hladne zime v pomlad, sledil bo poskočen ples v paru z naslovom Rašplja. Za konec pa bojo zaplesali še svoj najljubši ples, ki vso publiko vedno spravi na noge. Naj tudi vas zasrbijo pete in zaplešite na Gregorjevem sejmu v ritmu rock’n rolla skupaj z našimi plesalci tudi vi. 

LEPO VABLJENI, DA SE V SOBOTO, 9.3. 2024 OB 10.30 USTAVITE OB GLAVNEM ODRU IN ZAPLEŠETE Z NAŠIMI UČENCI 🙂

Učiteljica Teja Kocjan.

(Visited 89 times, 1 visits today)